View Single Post
Staro 04.10.2007., 08:43   #246
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
D

Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
He-he, Visage se ponovio... Pretpostavljam da znaš da je to eksterna verzija H42?
Da budem iskren nisam ni razmisljao o tome. Kad sam ga raspakirao, pretpostavio sam da je izvedenica internog. Mislim da bi piknuo i onog novog Samsunga, zbilja simpa drive. Ali smatram da cu se ponoviti u pravom smislu rijeci, kad mi nach Đakovo stignu pozitivne Benq vijesti

Citiraj:
Ako imaš nekih jeftinih CD-ova kojih ti nije žao, daj sprži jedan ili dva brže od 16x pa ih proskeniraj, da vidimo pati li od iste bolesti (C2 greške) kao H42. Imaš koliko vidim Sony DRU-810A (aka BenQ DW-1640), pa ti skeniranje neće biti problem.
Jedino sto od Sony-a imam je DRU-510A. Hm jeftilen mediji? Kutija Apogee zlatnih koje cuvam kao zlato za rad i mozda pola kutije Kodak zlatnih (neprezaljeni medij) data guard. Jedino sto kupim od CD-a je Verbatim spindle, Pastel serija. To imaju u Fantatik-ovom Info-u, pa to jedino uzmem. TDK-a vise isto nemam. Moram onda kupiti neki testni Arita deluxe da bude adekvatan za test

Citiraj:
p.s. Sad kad imaš H42 i E40, trebaš još samo naći tajnu vezu u dalekom Japanu da ti dostavi paletu 12x DVD-RAM medija, da možeš iskoristiti taj feature.
Uopce nisam ni pozelio ih nabaviti. Ali ako ti je vazno, mogu valjda nekakako preko bare ili Niponaca izvuci koji komad. Naime, ta brzina me uopce ne fascinira i svjedno mi je dal su 2x ili 12x. 12-ice bi mi radile moguce probleme sa Linijskim citanjem a i siguran sam da bi sa mnogom RAM starudijom bili neupotrebljivi.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 04.10.2007. u 08:57.
Visage je offline   Reply With Quote