Tema: OC-ing 2.6C
View Single Post
Staro 10.02.2004., 10:52   #1
punisher
Premium

punisher's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
OC-ing 2.6C

Pozdrav svima !

S obzirom da sam frishki na forumu unaprijed molim za razumijevanje.
Daklem, kao što možete dolje niže vidjeti, imam to što imam. Nisam se do sada upuštao u overklokanje iako mi PiSi-ji nisu bash tak strana tema. U zadnje vrijeme sam, stjecajem okolnosti, malo njuškao po forumima ovog tipa i nekak sam postao zaintrigiran. Za početak molim neku dobru dushu da mi preporuči kaj bi se dalo sve izvesti s tim strojem glede overklokanja, a da se ne pretjeruje. Svima će, vjerojatno, prvo u oko upasti loš vent., no poduzimaju se koraci (čitaj: skupljaju se kunichi) za nabavku boljega. Razmišljam o Zalmanu CNPS 7000A CU. Koliko čitam i vidim, beštija je zaista impresivna u svakom pogledu (gabariti, težina, cijena). Isto tako, čitam na njihovim stranicama da kada se tih 773 grama bakra i ostalih elemenata u tragovima pospaja i pričvrsti, da treba pripaziti prilikom prenošenja stroja. S obzirom da tu i tam iskrsne neko kLANnje kod frendova, te da kućište, koje je samo po sebi teško ko sam vrag, treba i prevesti do tam… kaj mi je činiti? Ima li netko iskustava s tim hladnjakom ili možda zna za neku alternativu? Lakšu možda, a jednako funkcionalnu.

Unaprijed se zahvaljujem na svim konstruktivnim prijedlozima

ASUS GeForce 4 FX 5600 Ultra, 128 MB
IBM 30 GB, 7200rpm, 2 MB cache, UDMA-100
Maxtor 120 GB, 7200rpm, 8 MB cache, S-ATA
Thermaltake Xaser III Black SUPER Tower V1000A
DVD Pioneer 106S
CDRW Plextor, 52/24/52 (blek edišn)
Mouse Logitech MX500
Windows XP (SP1a)