nop .. zeza kad je i ugašen ... jednostavano samo šrota i šrota .. ko da nemre najti .. i odna odjenput otpre ali do toga trebam čekati minutu- dve ...
.. evo sad sam probal unrarati jednu sezonu jedne serije .. i čim sam kliknul s drugim gumbom na taj rar čekal sam dobrih minutu da mi se pojavi izbornik i onda kad sam kliknul na extract nisam dočekal da se postupak opče pokrene jer sam nakon cca 10 min restartal komp skopiral to na onaj seagate kaj imam i tam to napravil u pol minute bez ikakvih problema...
.. jednostavno mi nije jasno koji bi mu vrag bil .. . pogotovo zato kaj se to samo ovak prek noči dogodilo

.. probal sam preštekati kable , pregledal dal je svigde narihatno na DMA a ne PIO , evo sad sam maknul torente sa tog harda i premestil download na seagate ali i dalje se isto ponaša ... izgleda da bum opet reinstaliral faking windowze i opet bum moral drukčiji raspored particija napraviti .. jer recimo kad pokrenem igru onda igra šteka jer on svako malo "šrota"
poslal sam mail podrški od Hitachija pa bum videl ak buju kaj zmislili .. jer mi se stvarno neda opet sve prerihtavati i itd itd
Edit;
evo ovak izgledaju retki trenutki dok se kolko tolko "normalno" ponaša .. i dalje dugo traje pokretanje bilo čega ali je ipak brže nego inače ....
.. ima nekakve gadne padove