View Single Post
Staro 09.02.2004., 22:55   #26
jurica_007
Banned

jurica_007's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by mitzek
joj,kaj si silovan...ideš metat krov,a nisi ni temelje zbetoniral!!
eto,zakaj trgofcima i serviserima HW ide tak dobro....
1.lepo ti je Rak rekel da ne trpaš Šroteks napajanje u konfu....ti odeš i kupiš si opet šrot..i onda Ferrari opet nejde??normalno kad je Fićo mašina nutra.....

2.hvališ se mrežnom karticom u sigu...ko ti je mrežu postavil,i s kim....jel ti znaš kolko u prosjeku duže treba kompu da boota ak imaš sje..mrežnu il bezveze enejblanu....brat bratu 1,5- 2 min...pa si misli....

3. mi smo tu da /rado/pomognemo,al koji put nismo pravi,kreativni,nismo pri sebi...al daj mi reci koji k... ideš flashat bios a neznaš ni disejblat stvari u biosu ili nedajbože u /SAFE/ modu probat podignut Windoze....mislim imaš tri dana pokušaja,da probaš nekaj riješit,a ti bi odma plas ,pa mokrom krpom.....
4.ak misliš da nismo dost pametni za tvoj komp..poslušaj kolegu i nosi kod Majstora...a to bu te koštalo brat-bratu ko PRAVO napajanje...
sad polako..prvo se smiri,počupaj višak van...makni mrežnu i kabel od iste...morti se kaj zgodi......

mojih 5 lipa!!

mda,ak sve ono kaj si pribrojil u sigu stvarno i radi....moš se kladit da ti bez PRAVOG bar 400w napajanja i dalje nebu Palilo....joooj mene...
1. mitzek,mitzek .... sory al ja nemrem svako malo žicat starce za cca 500kn da si kupim "dobro napajanje" il nest drugo

2.nikaj se ja ne hvalim sa mrežnom karticom...komp mi se dosta brzo boota jer kartica "nije bezveze enejblana" i "nist mi ne usporava bootanje"

3.tak mi pricas ko da ja nikad nisam cul za j..... bios, il da neznam dici windowse u SAFE modu. ja sam samo pital kojom procedurom da flasham a citati i raditi po uputstvima valjda svaka budala zna...

4.pogledaj pod -->1.
P.S. Probal sam počupat višak van i dalje isti problem...
Ono kaj sam sve imal u sigu je dobro radilo na PS-u od 300W,pa bi valjda trebalo radit sad i na ovom...

jurica_007 je offline   Reply With Quote