Kartica se kloka dobro , sa 500/1200 sam je dignuo odmah na 600/1400(jezgra ide na 615 mhz ali dalje mi se samo ugasi) i odvrtio 05 mark u kojem sam dobio oko 9500(u subotu na starim windowsima koji su prezivjeli vec dosta grafa pa mozdai nije bas realan skor) . takodjer sam vrtio 2001se na stock frekvi i dobio 22000 danas i to na novim win xp .
Kutija malena , sa karticom samo cd sa driverima i to 7.1 i adapter za napon , kuler na njoj me iznenadio jer frend vec ima istu karticu i njegov bruji puno neugodnije od mog iako isto izgledaju , nije necujan ali nije nesto ni upadljiv , dao bi mu ocjenu dobar .
Od igara vrtio Scarface(1280x1024 i sve na max zvace bed beda),Air cobflicts(isto ko za prvo),Vietcong 2 (isto ) , i zatim 2 novija naslova - prvo MOH - Airborne ( 1024x768 i detalji na high , super izgleda i super ide ) , i zatim Stalker ( 1024x768 high i medium i steka oboje , ne cesto ali zasmeta me , iako sumnjam da je do grafe , prije do manjka rama) .
Kad se sve zbroji i oduzme , kao sto je vec puno puta navedeno na forumu , ova kartica predstavlja svojevrsni best buy jer za 810,14kn nudi puno , i isplati ju se kupiti dok ih jos ima . Osobno sam dugo vagao 7900gs za 900kn ili ova X1950gt ili cak proci jos jeftinije i ici na 7600gt ili 2600xt , na kraju sam odlucio za jeftiniju

nadam se da ce vrijeme samo potvrditi ispravnost kupnje .
Ps. nisam mogao naci program za skidanje screenshotova , probati cu ovih dana i odvrtti opet 05 na stocku i na kloku i postati slike da dopune ovu hrpu praznih rijeci .