evo ovako, vi koji imate tu grafu, aj pls dajte mi stavite ss-ove nekih 3D markova i dal ima mozda netko od vas neki dobar review o toj grafi da ja to malo vidim...
naime, zadnjih, khm, vec par mjeseci me muci jedna stvar u COD2, kad igram par puta mi se po veceri zna desit da mi se u cod2 jednostavno komp smrzne, zvuk cujem, ali krci i blokira nekako i polako mi se mijenjaju slike (mozda 5-6 u 40 sec) i nakon sto to prestane opet mi se smrzne na 10 sec i onda radi bez problema jedno vrijeme... buduci da me to jako zivcira, a neznam kako rijesit (dogadja mi se i sa 7900GS i sa 6800GS, a procesor i ram su 100% stabilni, testirano orthosom cijelu noc) odlucio sam prodat ovu 7900GS i kupit x1950GT (znam, ATI je, ali sto se moze, nadam se da ce to rijesit moj problem...) u nadi da ce to rijesit moje probleme (jedno vrijeme sam bio imao x800GTO i onda mi nista nije blokiralo te sam zakljucio da mi je jednostavno nvidia nesudjena makar ju obozavam

)
e sad, kako se ta x1950GT moze clockat, dal se mogu radit kakvi vmodovi i slicne stvarcice (gore ce ic Accelero S1)? ^^
hvala
P.S. ili je mozda bolje uzet Powercolor x1950Pro za 972kn u ve-milu?