View Single Post
Staro 08.02.2004., 22:08   #23
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by jurica_007
Odlučio sam flashati BIOS.Skinul sam sa MSI-ove stranice bios za moju ploču ali neznam kojom da ga procedurom flasham.
Neznam dal sa "Flashing the BIOS for Users using NON FAT file system" ili samo sa "AMI Flash BIOS Procedure" ???
Šta ono prvo znači???
Imam oba dva hard-diska na NTFS-u.
Ima li to veze s tim...pomozite
joj,kaj si silovan...ideš metat krov,a nisi ni temelje zbetoniral!!
eto,zakaj trgofcima i serviserima HW ide tak dobro....
1.lepo ti je Rak rekel da ne trpaš Šroteks napajanje u konfu....ti odeš i kupiš si opet šrot..i onda Ferrari opet nejde??normalno kad je Fićo mašina nutra.....

2.hvališ se mrežnom karticom u sigu...ko ti je mrežu postavil,i s kim....jel ti znaš kolko u prosjeku duže treba kompu da boota ak imaš sje..mrežnu il bezveze enejblanu....brat bratu 1,5- 2 min...pa si misli....

3. mi smo tu da /rado/pomognemo,al koji put nismo pravi,kreativni,nismo pri sebi...al daj mi reci koji k... ideš flashat bios a neznaš ni disejblat stvari u biosu ili nedajbože u /SAFE/ modu probat podignut Windoze....mislim imaš tri dana pokušaja,da probaš nekaj riješit,a ti bi odma plas ,pa mokrom krpom.....
4.ak misliš da nismo dost pametni za tvoj komp..poslušaj kolegu i nosi kod Majstora...a to bu te koštalo brat-bratu ko PRAVO napajanje...
sad polako..prvo se smiri,počupaj višak van...makni mrežnu i kabel od iste...morti se kaj zgodi......

mojih 5 lipa!!

mda,ak sve ono kaj si pribrojil u sigu stvarno i radi....moš se kladit da ti bez PRAVOG bar 400w napajanja i dalje nebu Palilo....joooj mene...

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote