View Single Post
Staro 29.09.2007., 22:12   #7
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Prvo uzmi program vlite. Ubaci svoj originalni dvd i pogledaj što možeš izbacit modificirat itd. Dosta toga se može sredit , rezultat spržiš na prazni dvd ( koji ti je s legalne strane backup da me moderi ne srede ) e sad kad si to ubacio , instaliraj svježi win. Nakon instalacije svih drivera itd. uđi uuuuuu msconfig i iz startup izbornika izbaci sve što se pokreće a što znaš da ti ne treba. Sada uđi u services.msc i tamo sve servise koje vidiš da možeš također izbaci , a za sumnjive ih stavi kao manual umjesto disabled. Dalje instaliraj gore spomenuti vista manager, i posebno obrati pozornost na funkciju izbacivanja hibernate mogučnosti koja ti uštedi pokoji gigabaj prostara i nešto performansi itd.... ima tu jako puno toga sve pomalo pogledaj stvarno možeš dosta ubrzat. Sad kako sam zaboravio napomenit vrati se u services.msc i disablaj one servise tipa event view blabla i sve monitore performanse jer samo usporavaju.... ako imaš quick time itd pogledaj da ti se njihovi servisi ne dižu s windowsima..... i takve sitnice ima ih miljunčić. Kad si sve stavio kako treba skini i instaliraj ccleaner , on ti dosta smeća briše i održava sustav u odličnoj formi. Preporuka naljepi još spybot search and destroy , spywareblaster, adaware , nod32 bi bio preporuka i zonealarm ko firewall . Skini sve najnovije definicije za njih......
E u vista manageru ima zgodna opcija za skrivene servise koji šalju tvoje podatke microsoftu i klikni da to prekineš ........ defragmentiraj disk.... Ako imaš malo memorije a performanse su ti stvarno loše isključi aero......
S vlite preporučam izbaci između ostalog help file koji ionako nikad nije pomogo.....I oprosti na gramatici ovo sam na brzinu sklepo .....
Michel je offline   Reply With Quote