Citiraj:
Autor yedwy
Gle ja sam govorio o tvom problemu sa brzinom spajanja ne o ovoj limited connectivity problemu, oito je ovdje problem sa dodjeljivanjem adrese ili loše podešenim servicima, dakle prvo se na router spoji sa 192.168.1.1 i u njegovim opcijama si složi da ide DHCP i DNS na lokalnoj mreži ako već nije upaljeno (makar bi trebalo biti) i onda stavi u network magment -> LAN propertisima samo TCP/IP protokol upaljen i isto vidi da je DNS stavljan svuda na auto i onda rebootaj router...
Ako to ne radi možeš probati ručno konfati adrese za router i komp ili samo za komp pri čemu kompu daš npr 192.168.1.3 i gateway na 192.168.1.1 (default routera) subnet mask na 255.255.255.0 i onda probaš...
|
Rijesio sam ovo manualno sto si reko, ovo zadnje jedino te ne kontam kako mislis "spoji se na ruter" i na tu i tu ip adresu. Bas se i ne razumijem previse u ovo pa bi te molio da mi pojasnis...
Ajd bar nemam vise zuti usklicnik na konekciji
EDIT
BIo sam kod kolege i ponio svoj modem.Na speedtestu je isti down i up sa njegovim siemensom i sa mojim zyxelom. Znaci zyxel je ok(valjda) a moja kucna instalacija ili nesto kod t coma nije.Treba sad pricekat povecanje brzina pa vidit koliki cu imat upload onda.Ako nebude valjalo zovem SZK.