Tema: Q6600 G0
View Single Post
Staro 26.09.2007., 17:19   #131
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor JIM22 Pregled postova
Na kojoj ploči si klokao? Pa budeš vido ako može ič još više. Možda ima još koja fora i da povuceš još koji mhz, kod mene je prošo superpi na 4320mhz ispod 11,800s, samo je isto puklo kod save slike, treba mu još malo V i malo hladovine. Gledaj ako je space napravio super pi na 4350mhz ne znači da može tvoj i moj tako visoko, stvar je u procesoru kako ide. Ovi su več dobri klokovi za vodeno. A sa 4300 mhz može i 11,750, samo da optimiziraš sistem i da povečaš iskoristak. Moj je jako dosta slab na 4293mhz. Sekundarni timinzi na auto.
ploča je asus blitz formula mislim da sa njom nema problema uopče, več proc počne luditi jer nemože više , npr max klok mogu preko 4.3 i mogu spremiti validaciju ali nemogu proči test. i to sve mogu par sekundi ,i moj kad dosegne 4290 postane strašno nestabilan nekad ne stignem ni test pokrenuti. mogu dobiti možda još nešto sa memorijom i latencijama možda i na malo manjem taktu. al sumnjam da može puno više. mislim da space ima nešto bolji primjerak,al rekao je da je sa formulom probio fsb wall, baš sam ga pitao kako je to mislio. jedino ima 2 radijatora od po 3 venta, jesi kad hladio tekučinu samo za bench znači da bude hladna 10 min?

dugixy1 je offline   Reply With Quote