Evo jednog kraceg quote-a, idemo po redu :
Citiraj:
Autor Mar
@Visage - ja nemam problema, no imao sam par puta čudan zvuk (isprekidano), no to sam sredio tako da napraviš desni klik na sliku -> audio settings -> downmix options -> stereo. U tom slučaju zvuk se poboljša i više ne prekida.
|
Hvala Mar,
Ali ja vidim da ste svi jako aktivni sa DVB-om, a ja citavo vrijeme pricam o analogiji

Neda mi se provlaciti drugi kabel od DVB antene u komp sobu, pa kod sebe uopce nisam DVB ni probao. Slika snimke koju sam poslao je dakle analogija.
Citiraj:
Autor domy_os
Odakle si skinuo verziju 9.09? Ne mogu je naći na ATI-jevim stranicama...
|
Skinuo sam je sa ATI prilozenog AIW DVD-a. Ako ti treba, posaljem ti postom sigurnosnu backup kopiju istog
Citiraj:
Autor domy_os
Upravo ISTI zvuk dobivam kad mi je uključen mono, pogotovo kad otvaram kontekstni izbornik, užas. To mi se događa na svim verzijama koje sam do sada probao - od 9.13 do 9.16.
|
Eh samo da nije ovog transfera zvuka, da se moze 8.08 staviti , svi bi pjevali od srece kad bi vidjeli stabilnost!
Citiraj:
Autor domy_os
|
Hvala, probat cu i tu zadnju, cisto da vidim kako radi. A ti Jelc, buduci da se hvalis stabilnoscu, zasto i ti ne stavis tu zadnju Crusade verziju? Red je da se upoznas sa oprostajnom verzijom
Citiraj:
Autor Jelc
Ne znam domy, ja bi na tvom mjestu lupio jednu čistu instalaciju. Nikakav image nego baš sve friško. SP2, zadnji DX, AC3 filter i ffdshov. Fakat ne znam kaj bi ti više rekao....
|
Domy, sad me Jelc sjetio sa ovim... probaj sa fantasticnim
CCCP paketom. Nakon njega, nikad vise neces ni pomisljati na FFD-onju, posebno ne sto se zvuka tice. Mozda ti bude od pomoci u trenutno nejasnoj prepreci zvuka. Istina da Apple uvjek mirno spava sa jednim chipsetom na umu i 24h na telefonu sa svima koji vec pola godine prije, znaju napamet istu plocu. Zbilja je jasan i razlog stabilnosti njegove periferije po tom pitanju. No zbilja bi u ovakvim MMC slucajevima trebalo i kod PC-a, malo stegnuti suradnju, jer koliko sam vidio po forumima, more ljudi proklinje probleme sa zvukom. Doduse, AIW je uvjek bio proizvod koji je najvise gubio ATI korisnika.
U 8.08, kad bi stisnuo snimanje, to je krenulo istog trena, Kao da sam preko hardvera okidao. Sa svim 9x verzijama koje sam digao, po 3-4 sekunde mu treba dok se sabere i krene sa snimanjem. Nije smak svijeta, ali opet, nema onaj osjecaj pouzdanosti kao 8.08. Kad bi gradio neki super stabilni HTPC baziran na AIW-u, samo bi AGP-jka i 8.08 dosla u obzir. Cesto puta sam na AGP-jkama dizao 9x, cisto da vidim sto je novo. 9x se prilicno poljepsao izgledom naspram 8x-a, ali 8x je bio kameno stabilan. Nakon probe, uvjek bi se njemu vratio nazad. Jos ce biti plakanja za AGP-om.