26.09.2007., 00:56
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ništa od onoga, Jelc... Totalno sam zaboravio da mi 7.9 driveri ne rade kako treba - nakon logiranja u Win moram ištekati pa uštekati monitor jer inače nemam slike. Osim toga, CCC se neće pokrenuti iako sam prije njega instalirao .NET Framework 2.0. Ovaj puta sam instalirao PowerCinemu 4.0 čisto da vidim kako je s njom i teletext radi OK, začudo, ali verzija 4.0 je poprilično siromašna opcijama. Baš imam sreće...
Citiraj:
Autor Visage
Nakon 2 sata zafrkavanja sa postavkama, setanja po REG-ici, provjeri DX-a, uspavljivanju XP ovih desktop zezalica, uspio sam sa 9.09 MMC-om dobiti (HR odabir) konacno zvuk kako treba! Zvuk je odlican, slika je A1, moram na trenutak odahnuti i razmisliti jel uopce pametno hvaliti MMC? 
|
Odakle si skinuo verziju 9.09? Ne mogu je naći na ATI-jevim stranicama...
Citiraj:
Autor Visage
Doduse, jedno dizanje TV-a moze uroditi odlicnom stabilnoscu, drugo bas i ne. Ono sto me posebno iritira, je kad (cisto probe radi) zelim staviti promjenu iz stereo u mono. Evo primjer pa sami poslusajte kakvu grozotu radi u tom trenutku : Biserni ATI zvuk (13MB) - Doomy, jesi li imao nesto slicno?
Nedaj boze da ovo dozivi netko tko upravo ima slusalice na glavi!
|
Upravo ISTI zvuk dobivam kad mi je uključen mono, pogotovo kad otvaram kontekstni izbornik, užas. To mi se događa na svim verzijama koje sam do sada probao - od 9.13 do 9.16.
Citiraj:
Autor Visage
9.15 (Tko ima link za fantomski 9.16?) nikako nisam mogao inicijalizirati, no u ovom trenutku to mi vise ne igra neku ulogu. Cyber konacno daje sve programe, ton, slika, sve za 5, ali i dalje ga AIW uspavljuje i blokira. Barem sam miran da je sa zvukom sve u redu. Sad idem doma na voljeni W2K.
|
Izvoli...
http://ati.amd.com/support/drivers/common/mmc9-16.html
Citiraj:
Autor Visage
Uglavnom, vratila sam nadu u ovu karticu 
|
Drago mi je. 
|
|
|