View Single Post
Staro 26.09.2007., 00:41   #310
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Evo, ja sam jučer ponovno instalirao i ATI MMC 9.15. Radi. Moja grafa je isprobana na Ultra-D, DFI AM2 i AM2 Foxconnici...radi uredno. Visage-ajde opet zaskeniraj programe ali stavi Germany, baš me nekaj zanima...
Nakon 2 sata zafrkavanja sa postavkama, setanja po REG-ici, provjeri DX-a, uspavljivanju XP ovih desktop zezalica, uspio sam sa 9.09 MMC-om dobiti (HR odabir) konacno zvuk kako treba! Zvuk je odlican, slika je A1, moram na trenutak odahnuti i razmisliti jel uopce pametno hvaliti MMC?

Doduse, jedno dizanje TV-a moze uroditi odlicnom stabilnoscu, drugo bas i ne. Ono sto me posebno iritira, je kad (cisto probe radi) zelim staviti promjenu iz stereo u mono. Evo primjer pa sami poslusajte kakvu grozotu radi u tom trenutku : Biserni ATI zvuk (13MB) - Doomy, jesi li imao nesto slicno?

Nedaj boze da ovo dozivi netko tko upravo ima slusalice na glavi!

9.15 (Tko ima link za fantomski 9.16?) nikako nisam mogao inicijalizirati, no u ovom trenutku to mi vise ne igra neku ulogu. Cyber konacno daje sve programe, ton, slika, sve za 5, ali i dalje ga AIW uspavljuje i blokira. Barem sam miran da je sa zvukom sve u redu. Sad idem doma na voljeni W2K.

Uglavnom, vratila sam nadu u ovu karticu
Visage je offline   Reply With Quote