View Single Post
Staro 25.09.2007., 21:27   #5
CPU
Varanje na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Ovako stavim odjednom 270mhz fsb i 0 bodova ne radi.Ko i uvijek ploča se gasi s onom glupavom porukom da treba restart jer kao treba podesiti fan speed (Gigabyte-ove gluposti)i onda se ugasi.I ok opet se sama pokrene i onda gledam fan on cpu kao da ce krenuti pa stane i 3 puta tako i opet se gasi.i pokrene se opet ali sad je sve opet default.
prvo sam mislio da je u pitanju moje napajanje jer je custom made od običnog no name 400w napajanja(Moj mod da postane silent je bio izvadit sve tranzistore i stavit ih na veliki komad aluminija koji sam uzeo od 2000w auto pojačalai sve ok) i posudim ja enermaxa od 400w i kad ono ima 20A na 5.5v ovo moje ima 18 i mislim ja mozda bude kaj ali ništa opet isto.i posudim 2 napajanje silverstone 750w ono ima 28a na 5.5v i to jednostavno mora biti ok...
Dobro previše brbljam ajde da se vratim na klokanje
Da
ovih 270fsb-a mogu postići samo ako idem 1 po 1 mhz od 266mhz pa nadalje i u tom rasponu se ploča ne gasi da bi napravila restart i na taj način stignem do 270..a inače za svako podizane napona restart izgleda ovako prvo se ugasi skroz.. ugasi i napajanje i opet se upali a ne kao na većini drugih ploča samo ugasi monitor na trenutak i krene sve izpočetka neee ova se mora ugasiti da bi napravila restart fuj ak se dobro sječam to sam prvi put vido kad sam uzeo abit an8 fatalyti isto je bila glupa...
Evo opet sam skrenuo s teme ljut sam i boli me glava od te ploče i živcira me ama baš sve na njoj...

Evo ispočetka probao sam 300 fsb s 6x 7x 8x 9x
Cpu voltaže sam probao od 1.2 do 1.45 one u biosu dok je ova od 1.45 u biosu na cpu-z je 1.38 ok
mema je 800 kingmax i stavim svaki puta da radi na otprilike 800 ili manje
uglavnom probao sam skoro pa sve kombinacije ali max fsb koji sam uspio je 270 i to na trik.
Eist off
C1 off
CPU je offline   Reply With Quote