Bok svima.
Imam pitanje vezano uz ADSL. Nedavno sam dobio opremu za ADSL, spliter i DLink DSL-584T. Sve uredno spojim i sve lampice na routeru se popale osim ADSL activity. Ona mrtva! Probao sam spojiti direktno u liniju bez splitera ista stvar, probao sam na sve utičnice u kući i nula bodova. Uzmem opremu i odem na drugu lokaciju gdje već postoji ADSL linija i tamo sve radi. E sad zovem onaj 062 broj za pomoć kod samoinstalacije i prijavim kvar, iako po njima to nije kvar već neuspijela samoinstalacija (do sad sam spojio preko 20-ak adsl linija kod raznih ljudi i nikad problema). Vele mi da će provijeriti linije ali ako je kvar kod nas da će naplatiti 300 kuna. I to mi ponovi nekoliko puta, kao priprema me na to. Prošlo je skoro tjedan dana od prijave i nitko se ne javlja do danas kad me zovu i kažu da je sa linijama sve u redu i čude se kako to ne radi. Ujedno kažu da će sutra doći do nas pogledati opremu i da ako nađu kvar kod nas opet 300 kuna. E sad mene zanima kaj se moglo sje*** da to ne radi a možebitno da je problem kod mene? Napominjem da telefon radi besprijekorno bez šumova, dial-up je radio bez pucanja veze...sve 5. Samo nema ADSL linka. Kako se mogu uvijeriti da me neće oderati s forom problem je u vašim instalacijama a on kasnije pusti signal i sve "čudom" proradi.
Sve sugestije su dobrodošle.
Hvala.