Tema: Q6600 G0
View Single Post
Staro 24.09.2007., 18:24   #116
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor JIM22 Pregled postova
dugixy: dice kod nas u Messer, mislim da ima i drugih. Za cro ne znam gdje bih imali. Možeš pitat gdje imaju koje laboratorije, ili u kakvoj firmi koja radi neka hlađenja i ima dosta plinova i tako slično.

Klokat možeš tako, da digneš puno napon i procesor pustiš na 420-430fsb, da dođe do win i onda dalje klokaš sa setfsb. Najbolje ič po koracima ispod 10fsb, jer budš više došo, nego da staviš odmah ze 50fsb više.

Max fsb možeš pronač sa dosta niskim naponom, ja sam jučer dao procesoru samo 1,35v i množitelj na 6x, digneš samo napone na ploči do kraja i ramovi trebaju ti ič preko 1000mhz. 500fsb je dosta dobro za ove procesore. Samo zamisli ispod mraza dobiješ još 20-30fsb, a onda može procesor 530x9=4770mhz. Nije ni slabo nije ni dobro
ok valjda ču nači negdje led, ovu za max fsb ču probati još,za sad sam samo sa x8 probao i išao je visoko dosta,blizu 500 al se nesječam točno.rekli su mi sx-tim da je svjetski rekord 505 fsb iz wind za Q6600. staviču i manji djeljitelj.

previše odjednom dižem fsb iz windowsa nemam živaca pomalo,al nisam imao vremena znam da nije dobro puno dizati, najmanje sam po 12 ili 18 dizao
-jel ti vrtiš testove super pi dok dižeš ili vrtiš super pi tek kad dohvatiš zacrtani takt? i jel ima kakva fora kako dobro ohladiti vodu za 10 min bencha ?

dugixy1 je offline   Reply With Quote