Tema: Q6600 G0
View Single Post
Staro 24.09.2007., 18:05   #108
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor JIM22 Pregled postova
Doči če uskoro SS(single state), možda i kaskadu(phase changer) od frenda i da malo više potjeram ovog q6600. Vidim na sx-team.com, da si i ti tamo. Gdje ti je fsb wall, kod mene je na jedno procesoru 503fsb, trebao bih malo više potestirat. Imam još doma i E6600 L628B, koji ide pod vodom na 540fsb, tako da ima jako dobar potencail. Imali so ga na SS i temperature su bile -25C pod full load i fsb je išo na 570fsb, tako da više mraza i više V može i preko 5ghz.

Pa naravno da znam, gdje kupit dice. Messer i drugi. Najbolji kod nas upotreblaju i LN2 za postizanje visokih frekfenci.
na e6750 neznam gdje je wall jer mi matična nije dala više od 505,a prodao sam ga prije nego sam uzeo formulu, više ču ti sutra ili preksutra moči reči za e6750 je ču se vidjeti sa razerom a on ga ima.inače nisu nešto omiljeni u svjetlu ledenih sesija, uglavnom drugi proc 6600,6700,6850...

za q6600 nailazim na ozbljnije probleme oko 4.2 ,najviše sa ga iz windovsa digao na 467 fsb, dalje moram iz njih.krivo mi je što asus nema software da dižem voltažu iz windowsa,bilo bi manjeg zagrijavanja.kako tvoj Q6600 gdje ti nastaju problemi, i šta misliš da je wall u pitanju?

daj mi javi gdje se kupuje suhi led na pm ili ak znaš gdje pitati u hrv?

znači imačemo okršaj i na suhom ledu kolko vidim?

ajde bar je napeto

dugixy1 je offline   Reply With Quote