Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.02.2004., 16:15   #824
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Re: elem....

Citiraj:
Originally posted by K82
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je
Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade
treba pitat starog sta on misli

edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat
he,poglec...najjbolja stvar.... bil sam u VK prije par metri..i kaj me je najjajajajaj razveselilo je to da i dalje serviraju "domaci"gablec vjutro vu hotelu...ono.,tipa-----jaja umeko,na oko,sir i vrhnje,kobase spek,razni omleti,sunkica (domaca ...po smeku...)

srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani.....
kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj....

mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote