Citiraj:
Originally posted by mitzek
eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!! 
ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........
|
eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila

Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap:
Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi

,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je

Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade
treba pitat starog sta on misli
edit
a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat