Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.02.2004., 15:27   #822
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking elem....

Citiraj:
Originally posted by K82
ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima.
al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu

evo bas sad mama pravi kelj
nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.
eeee.ak u vinkofcima i okolici nema one "red slanine pa red sunke,pa tako jeno 5-6 puta...",onda nek sve ide u .........ma znate vec!!!! il su krmci slabo rodili ,suse radi????
jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????....
eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....
da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!

ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote