Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 21.09.2007., 23:49   #10326
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Jedne od naj lignji kaj sam probo od tih dostava su iz www.catering-kvatric.hr
Nego, jel zna mozda tko kakav restach ili catering s kojima bi se dalo sklopit ugovor da nam svaki dan na posel dostavljaju klopu (a da nekog vraga valja i da je blizu Kvartica) i da ima neki meni svaki dan, nesto tipa www.plavilicitar.hr?

bik pa gle mislim da mozes sa svima dogovoriti jer kada nanjuše stalnu zaradu mislim da nece odbiti

inace

Lignje-prontoX
Oslić- Plavi Licitar
Bečki- Plavi Licitar
Pohani sir- GTI
pileči file s kajmakom- GTI

ProntoX ima definitivno najbolje lignje. Nisu premasne a nisu ni suhe naprosto su savršene.

Plavi licitar daje vrhunsku papicu po pitanju oslića i bečkog. Uz Bečki dolazi recimo restani krumpir i dobije se "mješane salate" (narezano svjeze zelje i zelena salata). Napominjem da salata nije baš najbolja uvjek treba dodati octa, soli, ulja i malo papra jer ima zelja .

Pohani sir u GTIu je definitvno najbolji iako bi mogli mapo poraditi na pomfritu a i pileči file s kajmakom nije za baciti

Napominjem da ne naručujete oslić u GTIiju jer ako narućite vas petero, cetiri biju dobila po 3 komada a peti jedan komad oslica. Mi smo se zalili PUNO puta pa samo za to dobivali besplatne palačinke s nutelom. mmmmm sweet.

P.S- ima tko neki cattering koji dofurava chevape a da nije rubelj jer mi kod njega chevapi bas i nisu nekaj. Trebam dobre cevape a da budu dostavljeni u centar (Cvijetni trg).

Pozdrav

P.S- jedem šunku i ajvar..mmmmm sweet
Hamm je offline   Reply With Quote