View Single Post
Staro 21.09.2007., 19:25   #1
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
(riješeno) Roknula matična ili...?

Pozdrav, probelm je sljedeći: Radio danas nešto u PS-u, i ugasi se komp, napajanje prdnulo. Ne znam dal je matična otišla il ne. Odnosno grafa.

Probam ga uključit, i ide na sekund se sve lampice ( miševi ) upale, i odma ugase.
Sve isprobam, izvadim grafu, izvadim cpu, izvadim mem module, jedan po jedan, i ništa.

Sad sve radi s jednim modulom na istoj matičnoj ali je grafa neka 8mb na PCI utoru upiknuta. Koju god grafu upiknem u pci-e utor, ništa, samo jako dugi bipovi, ( biiip, bi bip ) Izvadim grafu, onda bipa da nema grafe, bip, bip, bip ( klasični bipovi ), čim ju stavim idu oni gore ( biiip, bi bip ) Meni se čini da je pci-e utor otišo, il tako nešto... ne znam stvarno

Jedan mem modul radi, drugi ne, nitijedna grafa koju stavim ne radi u pci-e utoru, ( ne mogu ispitat dal je moja grafa roknula koja je prije bila... ) cpu i hdd na sreću rade.

Napajanje je neko noname 400W, a konfa je 6600gt, a64 3200+, 939, 2 x 1024mb TakeMs-a, hdd, i optika. I roknulo psu, vjerovatno je povuklo 40% komponenti sa sobom... matična je na pol živa, il mi se čini :/

Zna tko kaj drugo napraviti, osim da kupim novi komp
Juggernaut je offline   Reply With Quote