View Single Post
Staro 21.09.2007., 14:00   #1
Ninoslav
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Problem pir sastavljanju racunara

Znaci ovako novi sam na ovom forumu, pa se najprije nadam da nisam pogrijesio podforum.....

Problem je slijedeci:
Imam Intel Pentium II 266MHz koji se nalazi na AOpen-ova maticna ploca MX6E+......

Ovako malo mi je jedan prijatelj pomogao da izvucem maximum iz ovog racunara.... medjutim nije rijec o njemu

Ove godine sam si kupio maticnu plocu ASUS-ovu P3BF..... zajedno sa procesorom Intel Pentium III 500MHz s 512 cahe..... e sad je problem u tome sto ta maticna ima onih deset prekidaca...... bili su svi na ON... nakon toga sam skinuo upustvo da bi vidio kako ti prekidaci trebaju da stoje.... odavde http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us

to sam sve lijepo uradio i nakon toga mi racunar jednostavno presporo radi... zato sam naveo na pocetku ovaj gore racunar koji puno brze radi od ovog.... e sad malo jos karakteristika.... ovaj gore sam digao malo procesor na 300MHz; ima 256MB RAM-a, graficka ATI RADEON 9200SE od 128MB...

samo radi usporedbe ovaj dole sa ASUS-ovom maticnom ima kao sto sam rekao 500MHz procesor; 512MB RAM-a; ista je graficka dakle ATI RADEON 9200SE 128MB....

da li mi neko moze reci zasto ovaj konfiguracija radi tako sporo da je jednostavno potrebno 5minuta da bi pokrenuo WINAMP???

Da li neko moze pomoci...
Ninoslav je offline   Reply With Quote