View Single Post
Staro 20.09.2007., 23:01   #299
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ja sam tu AIW uzeo prvenstveno zbog all-in-one rješenja jer svi znamo koliko su nove ploče siromašne po pitanju PCI slotova, a PCI-E kartice kod nas ne možeš prebrojati ni na prste jedne ruke. Druge stvari otom potom. Na kraju me totalno razočarala, prvo jer sam dobio polovičan bundle, drugo software. Imaš li daljinski za prodati?
Nemoras ni pricati o PCI-u

Sto god ploca ide vise ambicijama to ima manje PCI slotova i pretvara se u zli SLI arsenal. Zato mi se i svidja ova Leadtek ili neki Haupauge koji je konacno i modernizirao ars antiqua softver. Kad je vec tih jadnih 1x fićuraka na ploci, nek se iskoriste. Nedam PCI!

Dao sam prije koji mjesec AIW9700 sa kojim je bio prvi Remote I. Od voljene riknute 9600XT osta mi u zalog II-ka sa, po meni najboljim receiverom :

,

Iskreno se nadam da cu srediti taj AIW, ali kao mogucu figu u djepu ostavit cu taj daljinac za uspomenu

Eventualno ako se bude prodavala ili mijenjala pa vlasnik bude bas plakao za daljinskim. Zar se nemoze AIW daljinac jos kupiti po ducanima? Po grupama sam ga isto vidjao.
Visage je offline   Reply With Quote