Citiraj:
Autor domy_os
Ova grafa će mi se jednom zgaditi da će letiti kroz prozor. Gori software za TV karticu u životu nisam vidio. Na TV kartici od 300 kn koju sam imao prije 3-4 god je bio bolji software. Ovo je strašno... Jedno vrijeme radi pa onda opet ne radi pa radi i tako u krug, za popizditi.
|
Nemoj mi ni spominjati AIW kao ni ista od MMC-a iznad 8.8. Meni se nijedna nije ovoliko zgadila. Za koji dan moram odnjeti plocu na kojoj je usidren AIW na servis. Kad se vrati, dajem za prvi vikend, jos dan-dva vremena pokusaja. Ne sabere li se, leti van iz masine. Ili stavljam uobicajeni Matrox ili neku Quadro-icu i ubacujem
ovu kartu koju nestrpljivo iscekujem da se pojavi u HR. Skamenjeno stabilni driveri i aplikacije. Previse je zbilja previse! Od prvih AIW-a uvjek ih moram imati, ali nakon 9600XT-a cini se da ce ovo biti moje zadnje druzenje sa tim proizvodom. Od pocetka mi nije bila simpaticna odluka za digitalisanje sounda. Nek se on vozi preko PCI-ka, ali bogme za to trebamo i deluxe drivere i bratstvo&jedinstvo chipseta, a tu ATI zbilja nije osoba od provjerenja
Mene isto kao i tebe muci zvuk. Ali posebno potpuno nelogicno ponasanje. Jednom ga nema, drugi put slicno kao i kod tebe izoblicen. Samo zauzece proca nepostojece ali AIW doslovno na koljena mi baca sve Tuner nada aplikacije.
Probao i Jelcove analogne favorite, (jos nisam DVB) ali nista. 9.15 istom stavio na brzinu jucer = nemogu uopce inicijalizirati TV
Prosli vikend sam u 2 masine probao, cisto da vidim kako se ponasa. DVB-T Sliku koju MMC-arija daje (preko svojih aplikacija) je zbilja sramotno losa. Izgleda da ova karta prepoznaje i kaznjava sve one koji malo gledaju TV