Tema: Intenso DVD?
View Single Post
Staro 19.09.2007., 23:07   #18
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
LG-ju svejedno, podjednako odlično ih prži, BenQ inače malo više preferira +R, mada kod ovako poznatih medija obično se i strategija za -R dobro napravi. Ja osobno išao bih na +R s booktype settingom. Inače mi se čini da su +R mediji u prosjeku nešto kvalitetniji (govorim za sve, ne za Verbatim).

TY vs. MCC?

Gledajte, teško je generalizirati. Za 8x medije apsolutno prednost za TY. TY odlični, MCC vrlo dobri.
Kod 16x medija (a uglavnom se samo takvi mogu i kupiti kod nas) je stvar već puno izjednačenija (16x TY nije jednako dobar kao 8x, a MCC 16x je bolji nego 8x) i ovisi o prži koja se koristi. Na mojoj prži (H42N) MCC daje bolje rezultate (snimanje na 8x ili 12x - MCC 200-400 PIF grešaka, TY 500-800 PIF grešaka, snimanje na 16x/18x - MCC 600-1000 PIF grešaka, TY 1200-1500 PIF grešaka). Ali, radi se o tom modelu prže i o serijama medija koje sam ja nabavio. Netko drugi opet naleti na bolju seriju Yudena ili lošiju seriju MCC-a, pa bude drugačije...
Jos jednom hvala. Bit ce DVD+R onda.
Citiraj:
Malo je nezgodno uzeti 200kom a ne znati točno koji sloj (to se da provjeriti prije kupnje), gdje su proizvedeni (to se donekle da provjeriti) i koliko je dobra serija (to je lutrija).
A mislim si, tesko da moze bit Verbatim a da ne valja.
SRV je offline   Reply With Quote