View Single Post
Staro 03.02.2004., 14:51   #21
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Gle sNNooPY ti je imao kaoliko se sječam istu tu matičnu ploču i lijepo ti je stranicu prije napisao kako je to radio i kako je to kod njega radilo.
Što se tiče voltaži i FSB i ostalog ... gle adapter nema nikakve "elektronike" u sebi, on ti funkcionira tako da "brika" pojedine nožice od onih 370 ili ih preusmjerava u slijepe ulice ili neke druge vodove, tome služe jumperi na adapteru. FSB na mojoj CT6OJV2 se podešavao tako da se jednostavno ploča setirala za FSB 133 i to je bilo to. Množitelj u procu je zaključan i on je 13 bez obzira kaj BIOS i ploča kaže i sada se samo određuje FSB i stvar je hodana na 1730. Po meni ti trebaš naparaviti ono kaj ti je sNNooPY bio stranu prije rekao i onda vidi kako se tvojoj ploči "objašnjava" da bi ti da ona radi na 133 MHz. Uglavnom gle, ako na Slot1 ploču sa intel 440BX chipsetom staviš sloket na FC-PGA adapter i sve na tom sloketu setiraš kao za Copperminea i onda u njega staviš taj Lin-Lin adapter i postaviš ga kao sa intel chipset i onda u njega uvališ Tualatina i on radi onda stvarno to radi . Dakle drži se sNNooPY uputa jer je on imao istu ploču (bio tamo, to napravio), a što se tiče OCa, samo vidi u uputama od knjižice kako se diže FSB na viš, a ako neče raditi kako treba, o dizanju voltaže ćemo onda ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote