View Single Post
Staro 03.02.2004., 11:53   #18
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Intel ima najdužu batinu i može lupat kako po kome oče kad mu se oče i kako mu se sprdne. Pa kaj mislite da nebi oni mogli napravit proc koji bi bil 10 puta jači od ovih sranja kaj mi danas kupujemo? Narafski da bi mogli ali ne isplati im se. Hrane nas taman da ne umremo a kad vide da smo na izmaku onda ti bace friški kolačić da preživimo još par mjeseci. Mi smo pikzibneri koji sam gutaju njesra sa vrha i tu se nemremo pomoč ama baš ništa, jer uvijek bu postojala zadnja kokoš u redu kljucanja.
Da postoji jača konkurencija kod proizvođača mi bi danas imali strojeve koji bi jeli sve živo. Ali nažalost život je sirovina i moš se slikat.
Kaj se preskota tiče treba vidit dok dojde pa probat pa zaključit jel smrdi il miriše.Vidim da su povečali keš ali su isto tak povečali latenciju. Brijem da su napravili niš,jer koja korist od večeg keša ak je sporiji (deblja krava koja sporije trči daje više mlijeka?) makar su pobojšali prefetch ali možda je to samo šminka koja ne radi ustvari(imamo u ponudi megazgazblast fen koji je ustvari iz dučana svepo12kuna ali se kod nas drukčije zove).A kaj se tiče 31 koraka na pajplajnu,tu fakat nemam niš reć jer se iz toga vidi da je to sam shema da dignu proc na još veču frekvu jer jedino tak mogu nekaj izvuč iz njega.Hlađenje bu još jedan problem.Vdim da sa stock hladnjakom ide na 80C! Znači da o OC-u možemo sam sanjat osim ak nemaš sobu sa crvotočinom u duboki svemir di je temp blizu apsolutne nule.
Suma sumarum totalno razočaranje.Mislim da nebum ništa oko proca mjenjal duže vrijeme. Ustvari možda kupim dualproc tulca.Jel ima ko nešta takvog za prodat?
Jozha je offline   Reply With Quote