View Single Post
Staro 18.09.2007., 17:21   #1
spike
Registered User

spike's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
(riješeno) Čudan problem u vezi 1280 x 1024 ili nečeg drugog

pozdrav ekipa!
ovako jucer sam kupio 19" lcd (samsung 931BF), do sada sam imao 17"crt (samsung 755dfx)..
uglavnom spojim ja lcd na DVI na Leadtekovoj 7600GT,sve radi, stavim rezu koja pise 2048x1024 @ 60Hz, posto cijelo ljeto nisam nista igrao osim nesto malo online Warcraft 3 TFT imam samo to instalirano, pokrenem igru, stavim tu istu rezu i igra radi koliko sam vidio bez problema...e sad problem se pojavio cim sam instalirao prvo doom 3, pokrenem igru sve oke istu rezu stavim udejm igram malo , tup nestane zvuka - crni ekran (mon trazi izmedju DVI i VGA ulaza) i moram off-on komp
, oke kazem ja nesto je do igre mozda, stavim quake 4 (isto je taj engine mislim) istu tu rezu, tu se ista stvar pojavi jos u uvodnoj animaciji, oke idem ja spustit rezu na 1024 x 768, tako mi malo dalje dodje animacija al opet zasere ista stvar, probam skipat animaciju igram malo na 1024x768 kako sam prije uvijek na crtu igrao sa 2 x aa, kad opeta ista stvar, u most wantedu mi se to dogodi cim stavim 2048 x 1024, stvarno neznam sta je, probao sam i drivere mjenjat i nista, mozda jednostavno dotrajali win xp? mada su "tek" 5 mj gore..vise neznam sta da radim , i sad ja mislim da monitor nemoze bit uzrocnik, komp se ne grije ni nista, mozda da format pa sve nanovo? jel moze to mozda spasit? hvala
spike je offline   Reply With Quote