Pozdrav
Aktivan sam tu već jedno vrijeme, nabavio sam tu praktički cijeli komp, nešto sam sitno i trgovao. Pa evo da istresem svoje skromno mišljenje u vezi ovog podforuma.
Istina je da je trabalo napraviti malo reda i postrožiti pravila.
Ali mislim da ste otišli malkice pre daleko.
Super je da je obavezno unijeti sve podatke o prodaji. Super je da brišete blesave postove tipa 'moj frend ima isti takav', 'ja sam to kupio od kuma za manje', i 'nemoj kupit to noobu jedan uzmi ovo. po mogućnosti od mene'.
Ali ovo je forum, te pitanja poput 'zašto u kompletu a ne posebno' ili 'jel može za xxx pa ti dam i yyy' ili čak neke suvisle savjete smatram ok. Ako se sve pretvori u raspravu, jednostavno se iloi locka ili premjesti, te se postavi nova tema s ponudim.
Za početak, lakše se dogovoriti kad znamo gdje stojimo (kao kupci i prodavači). Lakše je odrediti realnu vrijednost robe, kao i očekivanje prodavača. Također lakše je doći do nekih podataka koji možda zanimaju i druge.
(I na kraju jako živcira kad vidim ponudu i sav lud pošalje pm te mi se vrati 'prodano'. Da je stvar javna, znao bih odmah. Nije baš neki minus, ali JAKO frustrira)
Znam da su to sve free bumpovi.
Ipak mislim da razlozi koje sam naveo ipak dovoljan razlog da bare MALO popustite. Malim koracima

Ipak je ovo forum...
My 2 cents
Pozz
shoki