View Single Post
Staro 02.02.2004., 22:03   #20
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ak sa adapterom ne dobiješ upute o rasporedu jampera unutar adaptera (Lin-Lin) postaj pa ću ti je poslat raspored.
Ljudi pomagajte. Black Dragon, Snnoopy vas dvojica ste ih koristili slusajte ovo. Adapter je LinLin dakle kao onaj na slici sto je postao Snnoopy. Dakle sastoji se od dva reda sa po 9 kontakata "a" i "b". Na sturim uputstvima sa kutije pise da se za VIA chipset (kojeg imam ja) treba kratko spojiti a2a3, a8a9 i b8b9. To mi je malo cudno jer prema tablici koju sam nasao
na internetu a nalazi se na pocetku ovog threda ispada da su to postavke na vcore 1.45V i FSB 100.

Moj celeron (SL6C7, tB1) je deklariran da radi na 1.5V pa mi je ovih 1.45V malo cudno, inace bi 1.5V bila kombinacija a5a6 umjesto a2a3+a8a9.

Druga stvar je ovaj b8b9 koji kao definira fsb 100 MHz. Sto ako pozelim isprobati da li mi CPU radi na FSB 133 i pritom pozelim podignuti vcore za 0.05V? Hocu li ja to moci iz BIOSa? Obzirom
da na adapteru nisam vidio nikakve elektronike kako on moze imati ne sebi sve te funkcije? Zar on ne izolira tri pina i jos dva kratko spoji i to je sve?

Ajde prisjetite se malo kako ste to vi napravili.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote