View Single Post
Staro 02.02.2004., 15:27   #1
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
E moj preskote

Gledam ja ove recenzije na netu i nemogu vjerovat kolko je to lose. Novi procesor, nova tehnologija, duplo vise cache-a, nove instrukcije.. i sta ti se to daje.. 5% sporiji procesor od prethodnika.

mmmljac, prisjetim se dobre stare reklame za "Sokovnik tigar" i naglas kazem "Zamisli Majk!" "Dzek, pa to je sjajno!"

I onda jos razni doktori govore kako je to pravi pothvat, napravit novi procesor a da je tek nesto malo sporiji od prethodnika.. Je, stvarno pravi pothvat! Nema sta decki, skidam kapu. Pentium 5 ce valjda vrtit Quake 3 na 10 fps-a i bit ce jos veci pothvat

Da prostite, koji je k* Intelu? Uz sve te novce nisu u stanju posten procesor napravit? Ja sam se bas ponadao nakon Northwooda da su konacno skuzili kak se rade procesori jer je Willamette bio totalni promasaj. No izgleda da ce to sve opet krenut u istom aranzmanu... Kupi Prescott, super je, malo je spor, al kupi mu DDR-II memoriju pa ce bit bolji.. ne brini sto kosta duplo vise.. i kupi mu novu plocu, imamo chipset bas za tebe.. ne brini sto je duplo skuplja.. a kupi i pci-express graficku, neku sa gigom rama i pet-sest radeon procesora, cijena prava sitnica.. i dobis stroj za 10000 eura koji pere Northwooda za jedno 5 fps-a u benchmarcima.. mrak! "Majk, pa to se zaista isplati!"

Evo ni sam neznam, dobio sam na lotu pa si razmisljam, kupit P4 extreme edition, Athlon FX-51 ili pricekat mjesec dana pa Prescott + PCI-Express + DDR-II.. Ili svoj privatni otok sa aerodromom i mlaznjakom.. mmmm...

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3