View Single Post
Staro 07.09.2002., 23:12   #2
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: PCMCI problem na Compaq Preasrio 900US notebook-u

Citiraj:
Originally posted by adanyi
Pozdrav svima!

Predmalo sam kupio Compaq Presario 900US i imam problem sa PCMCI karticom.
Os mi je WinXP.
PCMCI je Hard disk kit ARGOSY HD 530.
Skinuo sam najnovije driver-e sa web stranice Argosy-a i ne radi.
Ta ista PCMCI kartica mi je radil super na prvom Notebook-u kojeg sam imao.

Ako bilo tko ima kakav prijedlog neka mi javi jer na tom externom disku imam prilicno vazne podatke.
Polako...

Prvo, dali si skinuo zaista sve drivere za svoj prijenosnik? Mozda na Compaqovom, ups, zaboravio sam, propali su, HP-ovom sajtu nadjes driver za PCMCI bas za taj model pod WinXP, ili vjerovatnije novu verziju BIOSa koaj rijesava upravo problem PCMCIa.

Sjecam se jedne takve zgode, prije nekih pola godine, kadaje Compaq sa svojim prijenosnicima isprucivao dock, misha i multimedijalnu tipkovnicu (sve Compaqovo). Veslo je bilo to sto nikakva multimedijalna tipkovnica (???) nije radila niti na jednom tom prijenosniku (vilo ih je pet ili deset u igri), sto smo shvatili metodom pokusaja i promasaja. ALI najsmijesnije je bilo sto se sljedeci dan na Compaqovom sajtu pojavio novi, najnoviji BIOS koji upravo rijesava problem multimedijalne tipkovnice na tim prijenosnicima. Da ne kazem da je u popisu novih stvari u novom BIOSu bilo samo, u prijevodu, fix za multimedijalne tipkovnice.

Eh, moram ti reci, stvarno ces se usreciti s Compaqovim priojenosnikom. Sada ti vise niti jedan dan nece biti dosadan.

I onda se ljudi cude zasto je Compaq propao.

hehe