Situacija je slijedeća. Radi se o COD 2. Sinoć sam iz jednog razloga nebitno sada kojeg rušio windowse(Oni su na sistemu naravno, na C znači). COD je na E particiji. Ponovo sam instalirao xf i ASE ali oni ne vide COD jer su winsi novi i mislim da je to logično. Vide samo one glupave igre od windowsa(karte, pinball i te gluparije).
Pokušavao sam:
U xfu sam u postavkama prčkao - bezuspješno
U ASE-u postavkama prčkao - bezuspješno
Googlao - bezuspješno
Koristio ovu tražilicu na forumu - bezuspješno
Ući u direktoriju igre u Multiplayer ali tamo se naravno ne može spojit na online igranje - znači bezuspješno(ali uđe u igru naravno, nije to problem)
U ASE-u importao servere koje već imam u txt formatu ali bez naziva igre - bezuspješno
Zamolio frenda na xfu da se spoji na neki server pa da ja probam preko njega - bezuspješno
Instalirao HLSW u nadi da ću preko njega uspjet i problem je slijedeći(nakon malo problema s validacijom pri reganju

).
Tamo ima već nekih COD servera koje sam otvorio. Probam uć i kaže da u settinzima namjestim lokaciju te igre. Rekoh dobro, idem. Odem tam i stavim taj direktorij gdje se nalazi igra, refresham mape i opet neće. Evo SS-a pa da vidite o čem se radi:

Kao što vidite na slici: Nemam mogućnost upisa korisničkog imena i lozinke pod ovim "Account".
Reinstall igre nisam u mogućnosti iako bi on pomogao jer sam izgubio igru. Originalna je.
Moje pitanje glasi: Postoji li kakvo rješenje za ovo, neka opcija ili slično ili sam "osuđen" na reinstall??
I, u tom HLSW-u, da li što krivo radim i trebam li još šta podesit da radi cod jer stvarno više nemam živaca a imam strašno veliku želju za igranjem

ili ipak reinstall ne gine?
PS. Ako treba na još šta odgovorit, tu sam.
Hvala!