View Single Post
Staro 12.09.2007., 12:44   #3
frankof
Premium
Moj komp

frankof's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Firmware može updateat samo creative, nema kućne radinosti po tom pitanju. Međutim ako nema nikakvih irq sharing problema i s obzirom da u hw propertiesima piše da je s uređajem sve ok čini mi se da ne bi smjelo biti nekompatibilnosti. Kartica je također nova-stara 9 mjeseci, bilo je takvih problema s prvim revizijama. Mislim da su to na kasnijima sredili. Stvarno mi je čudno kako digitalni izlaz radi a analogni ne. Stvarno mislim da je kartica neispravna a ne bi je želio bezveze poslati na reklamaciju pa ovdje tražim još neki savjet za provjeru. Preko vikenda ću je odnijeti spojiti na druki kompjuter ali volio bi uštedjeti tu muku ako bi mi netko dao dobar savjet. Nije prvi put da radim sa creativovim zvučnima, ali baš sam početnički pokušao instalirati drivere kad mi više ništa nije išlo: Skinuo sam stare drivere, očistio driver cleanerom, ubacio cd i instalirao sve. Bila mi je uključena onboard zvučna pa sam i nju isključio i deinstalirao drivere ali ništa nije pomoglo. Još jedino mi pada na pamet čista instalacija wina neka mi je vista bila prilično čista. Instalirao sam je prije par dana, od drivera su išli za matičnu, grafičku i ss2 (kasnije sam i njih skinuo) i autopatcherom sam updateovao sistem.
frankof je offline   Reply With Quote