Ja sam imao onu ABIT BP6 i imala je tri utora i uredno je u njoj radilo 3x256 MB KingMAXa, jedino kaj ploča ne vidi brži proc od celića 533 ali postoji ona Japanska i Ruska metoda da na njoj rade i Copperminei 1,0 ali je to malo pre-velika nauka, tako da ne stoji da sve BX ploče ne vide 3x256, imao sam i AOpen AX6BC koja je isto bila BX i kikala 768 megi ...
Nije namjenjeno meni već premcu ali ... dva proca imaju nikakav dobitak u performansama u aplikacijama koje nemaju pojma kaj su dva proca, ali one kaj znaju (sve ozbilnije, cijeli Adobe paket, 3D Max, Maya, i ostala 3D kompanija) imaju popriličan boost skoro pa i dva puta (
http://www.digit-life.com/articles/tualatinsmp/). A i gle ja na svom dualu vrtim u pozadini SETI@home koji mi "jede" po 50% od svakog proca i ja u miru radim u Photoshopu, tipkam, slušam muziku, kopiram, vrtim bazu, surfam i sve se zbiva glatko ...
BX najbolji Chipset (GX jači brat od BX)
celeron 300 slot 1 najbolji proc (možda PentimPro 200 ali ga je ubila cijena i nedostatak MMX, mada ljudi i danas vrte Quad Pro200)
najbolja grafika 2xVooDoo2 12 MB u SLI koja koristi Glide