View Single Post
Staro 30.01.2004., 00:34   #25
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja sam imao onu ABIT BP6 i imala je tri utora i uredno je u njoj radilo 3x256 MB KingMAXa, jedino kaj ploča ne vidi brži proc od celića 533 ali postoji ona Japanska i Ruska metoda da na njoj rade i Copperminei 1,0 ali je to malo pre-velika nauka, tako da ne stoji da sve BX ploče ne vide 3x256, imao sam i AOpen AX6BC koja je isto bila BX i kikala 768 megi ...

Nije namjenjeno meni već premcu ali ... dva proca imaju nikakav dobitak u performansama u aplikacijama koje nemaju pojma kaj su dva proca, ali one kaj znaju (sve ozbilnije, cijeli Adobe paket, 3D Max, Maya, i ostala 3D kompanija) imaju popriličan boost skoro pa i dva puta (http://www.digit-life.com/articles/tualatinsmp/). A i gle ja na svom dualu vrtim u pozadini SETI@home koji mi "jede" po 50% od svakog proca i ja u miru radim u Photoshopu, tipkam, slušam muziku, kopiram, vrtim bazu, surfam i sve se zbiva glatko ...

BX najbolji Chipset (GX jači brat od BX)
celeron 300 slot 1 najbolji proc (možda PentimPro 200 ali ga je ubila cijena i nedostatak MMX, mada ljudi i danas vrte Quad Pro200)
najbolja grafika 2xVooDoo2 12 MB u SLI koja koristi Glide

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote