Nije to su 2 mala coolera na alu heatsinhu koji se zavidaju na disk, probao sam to s diskovima ali nista, fali mi jedna stavka u BIOSU-u u "advanced chip config." i to je ON BOARD SATA/IDE RAID CONTROLLER - [enabled/disabled] kao sto pise u knjizici od maticne , Ctrl+F uopce ne radi za konfiguriranje BIOS-a RAID-a nakon podizanja glavnog BIOS-a sto je dosta cudno ali eto ja sam se pomirio sa tim jer ionako nema gusenja postojeceg diska zbog identicnosti potonjih a i to sam provjerio sa hd-tachom , jedino je sto mene smeta je to da gospoda nisu napisali u asus-u "ako imate ide disk u slucaju postojeceg SATA diska ...koji su sad na zapadu ucestala jeftina pojava pa ga spajate slucajno na IDE RAID jer vam smeta sto su 2 diska na istom kanalu, onda vam izlazimo ususret stavljajuci kontroler tako da ga mozete iskoristiti u potpunosti i sto jos ne pise, vi koji imate 2 IDE Diska za vas RAID NE RADI!!" . Jedino mi je zao sto nemam negdje u blizini SATA disk pa da ga ustekam i probam da vidim jel RAID kontroler uopce ziv a trebao bi bit, joj niko sretniji od mene da ne valja, vratio bih ovu plocu jer je jos 3 mjeseca pod garancijom i nadoplatio za P4C800 Deluxe