View Single Post
Staro 07.09.2007., 20:26   #3
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kad sam uzimao stick novi (ima već) htio sam isto tako uzet neki s U3 ali su me upozorili da je jednostavno predosadan. Kad kupiš takav stick osuđen si na iskakivanje U3 aplikacije koju ne možeš maknut. Zato ti preporučam neki stick bez toga. Pogledaš si performanse (u sticky-u gore) vidjet ćeš da je Corsair 2GB car no. 1 što se tiće omjera cijenu/brzina (vidim da si već upoznat time).

Ali ovaj Sandisk isto nije loš, prvenstsveno zbog jedinstvene zaštite (bez kapice). I još k tome ga je Michael Scofield korsitio u jednoj od epizoda Zakona braće . Ali za perfe ne znam.

Da si npr. uzimam stick danas, bi uzeo ovo: Super Talent Slim Memory Flash Drive. Jednostavno mi izgleda prepraktično da bi nešto drugo gledao a cijena je pristupačna IMHO, mada vidim da su cijene flash memorija jako pale odnedavno. A specifikacije vidiš 20/26MB kako navodi proizvođač što možda (najvjerojatnije) nije tako, malo slabije ali sigurno nije prespor.

P.S.; Meni ne otvara dobro link - samo kad ti otvori stranicu s Errorom klikni u područje Address bar-a i stisni Enter.
tutix je offline   Reply With Quote