pozdrav drustvo, evo mene u problemima.
Konfiguracija je ona u "moj komp", proc je vozen na 2600 Mhz @1.5v (1,47 zbog udervolta), ram na nekih 460Mhz ddr @2,7v i sve druge volteze i postavke su bile na defaultu. Proc je hladio freezer64 pro moddan s neka 2 92mm venta u sendviću(temp nikad preko 40c), 2*12cm venta puhala su po svemu tome + jedan 8cm koji je hladio mosfete ne ploci i heatpipe od nb-a. E to bi bilo to u opisu kako je to bilo, a sad cemo sta se desilo...
Mijenjam jucer drivere od graficke jer su bili prastari i zelim restartat komp i sve 5, nakon toga mi je proc bio non-stop opterecen 100% pa sam brisal hrpu podataka i programa koji mi netrebaju vise, ponovno restart i sad vise nece u winse. Bios i ovo na pocetku prodje sve 5 ali kad treba pocet dignut winse ni da mrdne. Jedan seljacki restart i opet bios prolazi pita me kak da startam i odaberem "safe mode". Dize ih u safe modu, micem drivere koje sam instaliral, ponovno restartam. NIs sad vise ne zeli ni u safe mod. Dolazi do biosa, pise da je zbog prevelikog oc-a ucitao "fail-safe defaults"(il tak nekak), pritisnem del, u biosu vratim sve na normalu, restart. Sad vise nece ni do biosa.
Iskopcavam taj hdd i uzimam rezervni na kojem je samo cista instalacija winsa, probam, opet nis nece ni u bios. Nikakvih zvukova nema.
Vadim ram, probam palit komp - nis, isto ko i s njim. Testiram ram u drugom kompu - ispravan.
Vadim grafu - opet isto, ni zvukova ni nis.
Vadim proc - jedan dugi beep i tri kraca ??? hm znaci tu smo.
Vracam memu i grafu - opet jedan dugi i tri kraca.
E sad ploca ima onaj diagnosticki display ALI ja nemam knjizicu da odgonetnem sta znaci to kaj pise....
Nemam ni drugi 939 procesor da isprobam...
Neznam kaj napravit. Jel moguce da imam prvog palog athlona na forumu?
SVe komponente mi imaju garanciju samo kaj svaka u drugoj trgovini