View Single Post
Staro 03.09.2007., 19:49   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Dikobraz Pregled postova
Tip mi je službeno stavio firmware...
IP je ručno podešena dakle trebalo je raditi...

Što se tiće konfe, imam nvidija grafiku ali kako to da sa kasdom sve najnormalnije radi a sa d-linkom koji ima NJIHOV FIRMWARE ne!?

EDIT: ...samo da napomenem, sad je u ruteru firmware sa onog posta koji sam naveo i s tim su problemi neotvaranja sučelja...
Nema ti to veze s navidia grafom, već s pločama zasnovanim na nvidia chipsetu no nema veze.
Ovo što si naveo upućuje samo na jedan zaključak, a to je da je frimvare u kujcu. Blago rečeno. A ako ti je lik to službeno upucao gurni njemu nek se on hebe s time ili nek donese novi modem.

Citiraj:
Autor Ivan_1 Pregled postova
IP bas nebi trebalo rucno podesavati jer si router to sam dodijeli. default je 192.168.1.1, sa najnovijim firmverom user i pass je "admin".

i sam sam imao problem nakon stavljanja najnovijeg firmvera, kod mene je bila situacija da je na momente otvarao sucelje i zablokirao. ja sma ga nakon toga iskljucio iz struje pa ponovo ukljucio, kad dobije IP (pricekas par minuta) odmah kreni u sucelje ulogiraj se, skokni odmah na "tools" pa "system" zatim "save and reboot". ako zabokira, ponovi postupak. kad sam napokon to uspio, radio je bez beda.
Kako ne bi smio sam stavljati IP adresu? Normalno da možeš i nekada to i trebaš napraviti.
tor je offline   Reply With Quote