View Single Post
Staro 03.09.2007., 16:55   #36
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
I yedwi ja nemam ništa protiv ECS-a i biostara. Kad bi mi u biosu ponudili veče napone i više opcija kupio bi radije njih.
Ja nebi...

Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
i - Jedno je mijenjanje biosa, a jedno je čipset. Dakle još uvijek je isti čipset samo sa drugim postavkama išao na dotičnih 330 ili 320 što si naveo
Vidim da opet nisi skužio... Gle isti čipset sa različitim postavkama tj na različitoj ploči može imati wall na 230 ili na 530 jel ti sad jasno što govorim? Prema tome NIJE isto koju arku kupio jer jednostavno nije, ma što ti mislio o tome, a što se tiče P35 ploča moćda je kod njih to i stvarno tako jer su jako standardizirane i sve ali generalno to nije pravilo...

Istina danas su manje razlike nego nekada kad "non OC" marke tj modeli stvarno nisu mogli nikamo od stocka ali opet nije isto jel vrtiš DFI highend ili ECS buget i ganaš FSB koji je za 70-80% veći od stocka...

Nemam se namjeru oko toga s tobom prepucavati jer nema smisla, rekao sam što sam imao, a ti si slobodan reći i misliti što god oćeš...

Čipset nije NIKAKVA garancija za išta i to što neka ploča ima isti čipset je NEĆE učiniti jednakom nekoj drugoj, dapače ima ploča koje su sa istim čipsetom radikalno različitog layaouta i mogućnosti, istina ne sa P35 čipsetom...