View Single Post
Staro 03.09.2007., 01:39   #26
rootxd
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Juche sam download novi UPDATE BIOS ver. 6B3F1P25, date 08/25/2007. I ovaj bios je puno poboljshao OC potencijal, ranije nisam uopshte mogao sa BIOS 17/06/2007 dichi na 3.8 - 3.95, a sa ovim BIOS-om sam uspio dichi na 3.8 stabil, digao sam i na 4.05 ghz ali nisam uopche mogao nastavit rad doshlo je do blokiranja sistema, Single channel mi memorija a i nisam uspio zbog malo vremena oko zezancije "dokle che ichi" nisam video dokle je MAX ove kingston memorije makao sam HiperX sad mi je Kingston DDR 800 MHZ.

http://www.nesal.com/pr/oc/SPI.jpg SPI rezultat i na koliko radi Mema i CPU.
Zaboravio sam iskljuchiti Sped step. pa mi je vratio posle po zavrshetku SuperPI-a na x6 Multiplier. Voltazhu sam CPUA stavio na 1.6V a MBO je 1.640V. Memoriji sam stavio 2.150V. Ostalu voltazhu sam stavio sve po Difaultu.

Ljudi mene je slabo ko razumeo ovde ochigledno, osim par momaka i puno im fala. Nisam ja dosh'o ovde kako bi prichao o Foxconn plochi da je najbolja naravno da nije najbolja i nisam rek'o da je u "TOP 3 World MBO", nego htio sam samo govoriti o nechemo o chemu NIJE puno spominjano i kako bi ukazao da ima malo jeftinih ali vrednih stvari. I nisam upoznat da nema Foxconn plocha u Hrvatskoj, mislio sam da ima al' eto...izvninjavam se. Ako je zhelite ili bilo koju od Foxconn plocha mozhete nabavit kod mene. U skorije vrijeme che mi stichi Foxconn MARS, za nju nechu nishta prichat chuche te sami... ) I kome treba dachu za jeftine pare E6420. Poz.
rootxd je offline   Reply With Quote