View Single Post
Staro 02.09.2007., 08:42   #17
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ako si htio pričati o toj ploči i ako stvarno radiš u servisu onda si trebao napisati nešto kao Foxconn P35 - Moj reviev u kojem ćeš sve istestirati, na kolko ide FSB i sa kojim naponom kako se kreću temperature, sa bar 2-3 procesora je isprobati (kad već imaš u servisu dostup njima) i tako barem elementarno napisati zašto si zaključio da je to tako dobra ploča...

I naravno priložiti sliku ploče da se vidi layout i eventualno i na njega se osvrnuti, to što se ti sad ponašaš kao uvrijeđena curica neće tu ništa promjeniti...

Inače kolko je ploča tj. merka ploča kvalitetna se ocjenjuje 2-3g nakon što je istekla garancija proizvođača, zato su Asus, Abit, Gigabyte, Intel... na dobrom glasu - one rade i kad je istekla garancija, 99% njih rade još par godina minimalno, dok kod raznih smeć marki to nije slučaj, ja ne velim da je foxconn loš imao sam par njihovih (Via baziranih) ploča u rukama kroz godine i mogu samo reći da ne odaju loš dojam, nisu bile baš neki OC potencijal imale ali ruku na srce niti procesori na njima baš nisu bili top primjerci kod raje koja ih je vozila a i nisu bile kod mene na tretmanu da se pozabavim duže s njima, ali posao su obavljale kako treba, moja procjena je da je to negdje rang MSIa po kvaliteti izrade, e sad dal sam u pravu ili u krivu što se ove tvoje tiče - to ostaje na tebi da pokažeš, napiši pravi review i onda čekaj da se s vremenom dokače kao pravi izbor...