View Single Post
Staro 30.08.2007., 13:04   #21
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
meni osobno ni jedno ni drugo nevalja...volio sam igrat morrowind i igro sam i gothic 2, nisam uspio prec ni jedno ni drugo,al igro sam dosta.
i uglavnom, i taj stari gothic i morrowind su mi bolji od ovih novih...
ovo novo mi je ubitacno dosadno...u oblivionu, ona vrata kaj gore, isuse, kleo sam ih svaki put kad sam ih vidio stvore se na najglupljim lokacijama i uvijek unutra sve isto i zamorno,oko njih po prilici raste cvijece...iz onih prvih vrata kod onog grada doslo je tolko neprijatelja da su zapalili grad, a iz drugih izade eventulno 2 i secu okolo...a unutra ih ima 3put manje nego kaj ih je izaslo u onim prvima kad su onaj grad napali.
i negdje sam isto procito nesto kaj je ultra glupo isto....jases po cesti i ono blizu grada si i napadne te partyjana obucena u krpe sa macem od 20000golda
znam da je to ono, da kak ti napredujes napreduju i neprijatelji...al ono...glupo je
kaj se grafike tice ljepo je, al ja nisam onaj koji pati na grafiku...i prica je dobra, al ima hrpa glupih stvari.
Gothic 3 je i po meni losije sklepan od obliviona, nisam ga igro puno...ubijalo me to cekanje i stekanje....slazem se sa sniper wolfom tu, pa nemreju ti dat igricu kojoj na high end konfiguracijom moras spustat detalje i onda unatoc tome trzne...
naravno svaka cast za kuhanje i ostalo, jer fakat ima puno ljepih i fora stvari u obje igrice...al meni to neak nije dosta bilo da nastavim igrat to.
uglavnom...malo sam se previse raspisao, al htio sam rec, da sam igrao i onaj Two Worlds isto malo, al mi se ta igrica cinila bolje izvedena nego gothic i oblivion...pa ono, ak volite igrat takve igrice, probajte to il jos bolje World of Warcraft )
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote