View Single Post
Staro 28.08.2007., 02:35   #10
rootxd
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Hit za 2 god.
Core2Duo --> Hit ove i sledeche god.
I Tako CPU igra igru u celum rachunalu 20%... a ostalo? )
Poz. mozhda sam nekom pomog'o mozhda nisam al' eto tak'o stoji stanje danashnjih rachunala koji nam diktiraju Jevreji, te svaki mjesec dana izbacuju Intel Quad, Dual, bla, bla bla... te core2 duo koji radi na 2 ghz, pa na 2.1...2.4 ----> 3ghz. tako i sa AMD-om isti sluchaj. Smaram al' shta chu tako je
-->
E znate shta lams0ri dokle vishe quad, quad, quad, da vam kazhem moj friends je uzeo mashinu za 5000 eura. Quada QX6850, 2x 8800GTX, Agea physics cnrl za grafichke, 8 GB OZC 1066 meme, Asus strikes mobo i josh chuda... I shta s' time?
Dokle vishe ljudima govoriti o skupim stvarima koje nisu potrebne za josh 2-3 god.?
Quad che bit brzhi u applikacija koje koriste sva 4 jezgra i znate koliko che bit' brzhi...? 2-3%. E znate zashtto sad chu vam rech. QUad ko sam proc ne mozhe nishta uradit bez dobre Meme(Matichne ploche) dobre DDR2-3 memorije, naravno i za one gam3re dobre VGA kartice. I molim ove koji se razumeju da ne prichaju vishe ljudima kako je quad bolji od core2duo ili sl. jer ima ljudi koji vam puno vjeruju i onda che morat, klat, ubijat, otimat, molit' roditelje... i tako )
Ovako stoji stanje:
Quad --> Hit za 2 god.
Core2Duo --> Hit ove i sledeche god.
I Tako CPU igra igru u celum rachunalu 20%... a ostalo? )
Poz. mozhda sam nekom pomog'o mozhda nisam al' eto tak'o stoji stanje danashnjih rachunala koji nam diktiraju Jevreji, te svaki mjesec dana izbacuju Intel Quad, Dual, bla, bla bla... te core2 duo koji radi na 2 ghz, pa na 2.1...2.4 ----> 3ghz. tako i sa AMD-om isti sluchaj. Smaram al' shta chu tako je
rootxd je offline