Tema: dosje x
View Single Post
Staro 25.08.2007., 20:31   #1
PusA
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2003
Unhappy dosje x

OK ekipa aj pomozite jer vi�e neznam �to da radim.
Ovako....imam kuči�te koje je kupljeno u Linksa u drugom misecu. Nije konfiguracija već komponente zasebno. Radi se o:
DFI Infinity ultra
3800+ windsor
leadtek 7900gs
2x1gb kingmax 667
coolermaster 430w
WD 250gb sara

I sve je radi odlično do nekih mjesec-dva kad je odjedanput počeo problem. Naime monitor se gasi random. Prvi put se dogodilo u Wowu, i ja resetiram. Nedugo nakon u windowsima. I tako par puta. Nakon toga počeo se gasit i u biosu ili kad bi restarta komp uopće se ne bi upalio. Uglavnom radi totalno random to i �ema je �to komp radi uredno par dana i onda kad ga "pukne" non-stop se gasi monitor.
Radio sam sve i sva�ta ne bili dokučio problem....
- drugi monitor
- drugi DVI ulaz
- drugi slot ram / samo sa jednom pločicom
- isključio diskove
- kabeli prodrmani/iskopčavani ukopčavani
- na kraju format windowsa (čista instalacija)
- rester biosa vi�e puta

Odnio prvo grafičku a potom i komp u Linksa u Split i oni sve testirali i sve radi super. 3dmark mislim oko 8000, testirali memoriju, čak stavili novu past na proc itd.
U međuvremenu odnesem ja svoju 7900gs u frenda i njemu se ugasi ekran kao i meni. Odnesem u drugog i njemu također.
Stavim Atijevu x800gto u svoj komp i gle sve radi. Komp radio savr�eno skoro 2 tjedna. U međuvremenu sam poslao svoju grafičku u Zg u Linksa da je oni testiraju i kod njih sve u redu. I evo prije par dana ja je opet stavio u svoj komp i radila do danas.
Malo sam googlao i vidio na nekim forumima da su ljudi imali slične probleme i da su slali karte Leadteku na RMA i da su im vratili nove.
E sad ja neznam �to da radim a �to je najgore neznam u čemu je problem. Ja sam nekako uvjeren a i logično po ovome svemu da je do grafičke a opet vjerujem ljudima iz Linksa.

�to da radim ?