Kupil sam nedavno asusicu 8800 gts i isprva nisam primjetio nista cudno. Naime prije sam imal x800xl sa svojim samsungom 226bw sve je radilo super sve moguce reze radile pogotovo 1440x900 i 1280x800.
Eh sad kad sam stavio nvidiu sve je bilo u pocetku uredu dok nisam isao cackat malo po settingsima CP-a nvidie i nasao opciju za buildin scaling reze preko grafe pa rekoh idem se malo poigrat sa time i tu je nastao problem.
Prvo sam isao ponovo stavit na 1280x800 i 1440x900 rezu da vidim kak izgleda kad monitor radi interpolaciju i kad ono sok, nemogu nikakao promjenit u te dve rezolucije niti u windowsima niti u bilo kojoj igri, dapace uopc ih nema ponudjenih!
To mi je odmah bilo cudno jer se dobro sjecam da sam prije igrao u 1440 i 1280 wide rezama onak iz probe.
Eh sad ja ode ponovo u CP i idem trazit custom rezolucije, naravno nema niti tamo 1440 niti 1280 pa ja maknuo kvacice i sa hide unsuported resolutions i neke tamo hdtv resolutions i naravno opet nema ovih dvoje. onda rekoh idem ih rucno dodat kad ono CP izbaci da ih nemoze dodat!! ono WTF zasto na ATI-u rade na nvidia-i ne??
P.S. ono koje su normalne temperature za gts-ice jer meni ide od 70 idle od 91-92 pod full opterecenjem. a ono to je fakat dosta iako je u cp-u po defultu stavljen warning temeperature 110 pa rekoh onda je i 90 jos ok :-))