Citiraj:
Autor tor
Uredno no ne i do kraja korektno. Banalan primjer. Zaba i printanje potvrda uplata...Probaj s FF. Rezultat - isprinta ti potvrdu no "čudnom radnjom" te na nepravilan način odlogira s tvog računa. Za*ebi stvar, KAD SE HOĆU odlogirat to i napravim s pripadajućom funkcijom, taman posla da me neki bug u pregledniku izbaci iz takvih servisa 
|
Ista stvar se kod mene događa već godinama dok nisam popi*dio i stavio IE Tab plug-in koji Firefox prebaci na IE engine čim se pokušam logirati na ZaBa-in account. Od tada sve radi uredno.
Jedan mali OT kad smo već kod e-bankinga: kojim browserom na PPC-u otvoriti e-banking? Ne, s IE-om ne radi kako treba jer u sebi nema potrebne certifikate, a ne znam kako ih ubaciti. Opera ne radi kako treba s Javom, a ona se koristi u ZaBa-i. Minimo (Mozillin proizvod) isto ne radi, ne sjećam se točno problema... Ostaje mi NetFront koji kako tako otvori account, ali u nekom neodređenom trenutku više neće otvarati neke linkove kako treba (npr. prometi po računu) nego me samo baci na vrh stranice ili ga otvori, ali mi nestane cijeli izbornik s lijeve strane. Već sam izludio s tim...