View Single Post
Staro 23.08.2007., 15:51   #5
braco3
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Vec sam sve isprobal....ali opet isto...ali ova teorija sa cackalicom cini mi se primamljiva..jer kako mi se cini ima lufta u agp portu...graficka je teska, iako je ona dobro prisarafljena za kuciste...malo cu na to obratit paznju...
CMOS restart sam vec probal..prvo sam mislio da mi je problem u S1/POS i S3/STR u power managmentu...jer ima neka opcija Re-Call VGA BIOS at S3 Resuming...mislio sam da je u tome problem ali nije..
Sljedeca stvar koja mi dolazi na pamet..dobro sam sve postove sa foruma procitao...imam osjecaj da usprkos zalmanu graficka mi se mozda pregrijava ali ne mora biti..
komp mi radio cijelu noc, ujutru idem na posao idem ga restartat i normalno prilikom POST-a zaledi se slika sto je uobicajno..od očaja sam stavio neki 10 ili 12cm ventilator i usmjerio sam ga prema grafulji...sad kad sam se vratio s posla, restartam komp....i restart se normalno izvrsi..e sad gledam temperaturu u everstu, graficka je 38-39, proc 32..kako mi se cini ako na grafickoj temperatura predje 45 da mi se to desava
Ali opcenito graficka nije vruca,memorije isto tako..jedino jako jako vruc je jedan cip koji je oblozen nekom gumom????neznam opce zasto je on sluzi..ali jako se grije..previse..nemozes prst stavit na njega...mozes vidjeti na slici sto je to..Ali opet citam na forumu...temperatura od 45 nije pretjerana...
Ja sam vec lud pomalo
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	x800xl.JPG‎
Views:	544
Size:	78.1 kB
ID:	7653  
braco3 je offline   Reply With Quote