View Single Post
Staro 22.08.2007., 18:23   #4
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Hmmmm...

Ako si siguran da su svi mediji čisti onda nešto drugo ne valja u tome svemu jer nebi ti se smio zadržavati kao što rekoh Adaware i spyware + AV idu ali više različitih AV (npr Clam i avast) nesmiješ imati rezidentne a vidim da su ti dignuti kao servicei u hijacku...

Ovo za frenda koji zna s njima sam ti rekao samo da zato da ne otvori naivno disk pa da njemu uleti, ne da bi rekao kako ti neznaš...

Inače efekte možeš pogasit iz shella i TweakUIa sve koje oćeš ali neće ti puno donjeti to ako nemaš stvarno slabu mašinu tipa celer 400-500MHz ili slično...
Imaš u MY Computer -> Properties -> Advanced -> Visual Effects pa onda u properties desktopa imaš isto u effects par komada i u TweakUIu imaš pod Explorer settings još neke efekte ako ti ono gore nije dosta...

Zlo je u tome što nemaš u Hijacku ništa što bi mi izgledalo kao proces adawarea ili nečega što znači da je nešto baš zaraženo ili je sakriveno kao jedan od ovih servicea a to je ovako teško reć...

vakako sve skini onda (backupiraj prvo normalno sve) ili se upusti u traženje jednog po jednog trojana/virusa ručno što je IMO gubljenje vremena jer je trganje brže, osim ako baš ne moraš po svaku cjenu sačuivati OS nema smisla...